Lunch- en dinerkaart
Lunch
12.00 tot 17.00
Soep van de dag
vloerbrood | boter
Salade lauwwarme Heezer geitenkaas
biologische geitenkaas I appel I honing I granaatappel | walnoot
Salade caprese
tomaat I basilicum I olijf I burrata I pesto
Carpaccio van rund
truffel I vloerbrood I tomaat I pijnboompitten I parmezaan
Pulled mushrooms
vloerbrood | sla | zoetzuur | komkommer
Kroket
2 stuks | vloerbrood | mosterd
Huisgerookte zalm
vloerbrood | limoenmayonaise | komkommer | furikake
Uitsmijter
vloerbrood | Reypenaer kaas | Heyde Hoeve ham
Brabantsch worstenbrood
Brabantsch vegan worstenbrood
Diner
Van maandag t/m donderdag biedt onze dagelijks wisselende kaart keuze uit 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en een zoet dessert of kaas.
In het weekend bestaat de à la carte kaart uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten, 2 zoete desserts en kaas.
De weekendkaart wisselt wekelijks. Bekijk hieronder een selectie van gerechten die recent op op onze à la carte kaart hebben gestaan.
Laat je verrassen en geniet van een ontspannen avond.
3-gangen diner
voor of soep | hoofd | dessert
(kaas i.p.v. dessert + € 5)
4-gangen diner
voor | soep | hoofd | dessert
(kaas i.p.v. dessert + € 5)
Voorgerechten
Bekijk de suggesties hieronder
Soepen
Bekijk de suggesties hieronder
Hoofdgerechten
Bekijk de suggesties hieronder
Supplement
huisgemaakte friet met mayonaise
Desserts
(kaasplankje + € 5)
Voorgerechten
salade caprese | burrata | tomaat | basilicum
zalm | gemarineerd | bieten | citroencrème | frisee | tuinkers
eend | gerookt | grapefruit | amandel dressing
carpaccio | ossenhaas | zeewier | pesto | rucola | olijven | grana pardano
Soep
asperge | flan | zoete aardappel | korianderolie