Hotel boeken Zakelijk boeken Reserveer een tafel
EN/DE
Hotel
  • Kamers
  • Arrangementen
  • Ontdek de omgeving
Meetings
  • Unieke concepten
  • Zalen
  • Workshops
Restaurant
  • Lunch- en dinerkaart
  • Wijnkaart
  • Private dining
  • Hotelbar
  • Terras
Events
  • Feestelijkheden
  • Zakelijke events
  • Afscheid
Over ons
  • Duurzaamheid
  • Landgoed
  • Kunst & design
  • Onze historie
  • Nieuwsarchief
Vacatures
Contact
EN/DE
Hotel boeken Zakelijk boeken Reserveer een tafel
Hotel
  • Kamers
  • Arrangementen
  • Ontdek de omgeving
Meetings
  • Unieke concepten
  • Zalen
  • Workshops
Restaurant
  • Lunch- en dinerkaart
  • Wijnkaart
  • Private dining
  • Hotelbar
  • Terras
Events
  • Feestelijkheden
  • Zakelijke events
  • Afscheid
Over ons
  • Duurzaamheid
  • Landgoed
  • Kunst & design
  • Onze historie
  • Nieuwsarchief
Vacatures
Contact
3D Tour
Restaurant

Lunch- en dinerkaart

Lunch Diner Voorgerechten Hoofdgerechten Desserts

Lunch

12.00 tot 17.00

Soep van de dag

vloerbrood | boter

8

Salade lauwwarme Heezer geitenkaas

biologische geitenkaas I appel I honing I granaatappel | walnoot

14 | 18

Salade caprese

tomaat I basilicum I olijf I burrata I pesto

14 | 18

Carpaccio van rund

truffel I vloerbrood I tomaat I pijnboompitten I parmezaan

15

Pulled mushrooms

vloerbrood | sla | zoetzuur | komkommer

15

Kroket

2 stuks | vloerbrood | mosterd

13

Huisgerookte zalm

vloerbrood | limoenmayonaise | komkommer | furikake

16

Uitsmijter

vloerbrood | Reypenaer kaas | Heyde Hoeve ham

14

Brabantsch worstenbrood

5

Brabantsch vegan worstenbrood

5

Diner

Van maandag t/m donderdag biedt onze dagelijks wisselende kaart keuze uit 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en een zoet dessert of kaas.
In het weekend bestaat de à la carte kaart uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten, 2 zoete desserts en kaas.
De weekendkaart wisselt wekelijks. Bekijk hieronder een selectie van gerechten die recent op op onze à la carte kaart hebben gestaan.

Laat je verrassen en geniet van een ontspannen avond.

3-gangen diner

voor of soep | hoofd | dessert
(kaas i.p.v. dessert + € 5)

45

4-gangen diner

voor | soep | hoofd | dessert
(kaas i.p.v. dessert + € 5)

52

Voorgerechten

Bekijk de suggesties hieronder

15

Soepen

Bekijk de suggesties hieronder

12.5

Hoofdgerechten

Bekijk de suggesties hieronder

25.5

Supplement

huisgemaakte friet met mayonaise

3.5

Desserts

(kaasplankje + € 5)

11.5

Voorgerechten

salade caprese | burrata | tomaat | basilicum

15

zalm | gemarineerd | bieten | citroencrème | frisee | tuinkers

15

eend | gerookt | grapefruit | amandel dressing

15

carpaccio | ossenhaas | zeewier | pesto | rucola | olijven | grana pardano

15

Soep

asperge | flan | zoete aardappel | korianderolie

12.5

Hoofdgerechten

risotto | pompoen | asperges | beurre blanc miso

25.5

meerval | asperges | olijven | tomaat | bimi | kappertjes

25.5

lamsfilet | aardappel rösti | asperges | tijmsaus

25.5

bavette | geroosterde groenten | rode wijnsaus

25.5

kabeljauwfilet | mousseline | olijven | tomaat | bimi | kappertjes

25.5

Desserts

chocolade | lava taartje | koffiesaus | crumble | stracciatella ijs

11.5

panna cotta | advocaat | witte chocolade | gel roodfruit

11.5

Kaasplankje | vijgenbrood | kweekperen gelei

16.5

Locatie

Kapellerput
Somerenseweg 100
5591 TN Heeze
Nederland

Contact

Hotel
+31 40 224 19 22
welcome@kapellerput.nl

Meetings
+31 40 224 19 27
meetingdesign@kapellerput.nl

Stel je vraag via WhatsApp

Reserveren

  • Hotelkamer
  • Meeting room
  • Restaurant

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief

  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
3D Tour Contact